Community Redevelopers

Net als iedere ondernemer startten wij met een droom: de grootste en de beste zijn in ons vakgebied. Welnu, de grootste zijn we zeker niet, maar wat de beste betreft timmeren we keihard aan de weg. Magis is de naam en als het deze naam draagt, dan zit er ziel en zaligheid in.

Welkom bij 
Magis Redevelopers

Over ons

Dit is Magis Redevelopment.

Gebouwen zijn net mensen. Ze hebben persoonlijkheid, karakter. Ze hebben liefde en aandacht nodig. Laat je ze links liggen, dan worden ze ziek. En in het slechtste geval is het een besmettelijke aandoening die gemakkelijk overslaat op de buurt. Waar menigeen ze uit de weg gaat, zoekt Magis ze op. Wij blazen nieuw leven in oude panden. Met visie, lef en creativiteit transformeren wij leegstaande kantoren, scholen,winkels en kerkgebouwen naar een glanzend nieuwe bestemming. Dit is het punt waar vastgoed, urban life en creativiteit bij elkaar komen. 

Portfolio
Europalaan
Europalaan, Eindhoven
Professor Cobbenhagenlaan
Professor Cobbenhagenlaan, Tilburg
Velperweg - Rosendaalsestraat
Velperweg-Rosendaalsestraat, Arnhem
Helfheuvelweg
Helftheuvelweg, s'-Hertogenbosch
Kooikersweg
Kooikersweg, s'Hertogenbosch
Project Amsterdam
Herontwikkeling, Amsterdam
Veldmaarschalk Montgomerylaan
Veldmaarschalk Montgomerylaan, Eindhoven
Boschdijk
Boschdijk, Eindhoven
Zernike
Zernike, Eindhoven
Aalsterweg
Aalsterweg, Eindhoven
Kloosterdreef
Kloosterdreef, Eindhoven
Nieuwe Emmasingel
Nieuwe Emmasingel, Eindhoven
Lodewijk Napoleonplein
Lodewijk Napoleonplein, Eindhoven
Dr. Willlem Dreesstraat
Dr. Willlem Dreesstraat, Eindhoven
Vleutenseweg / Lombokstraat
Vleutenseweg/Lombokstraat, Utrecht
Friendly Housing
Friendly Housing, Eindhoven
In de pers
Wonen in kantoor Dienst Landelijk Gebied Arnhem
Wonen in kantoor Dienst Landelijk Gebied Arnhem
20-09-2016
Lees meer
Wonen in 'Univé'
Wonen in 'Univé'
25-04-2015
Lees meer
Nieuw leven voor oude pandjes
Nieuw leven voor oude pandjes
22-09-2013
Lees meer
Contact

Interesse of heeft u een vraag?

Wij zijn bereikbaar op:

085-0403654 

info@magisredevelopers.com

Postbus 351
5600 AJ Eindhoven

Wonen in kantoor Dienst Landelijk Gebied Arnhem

20-09-2016, De Gelderlander


ARNHEM - Het voormalige kantorencomplex van de Dienst Landelijk Gebied tussen de Rosendaalsestraat en de Velperweg in Arnhem is verkocht. Magis Vastgoed uit Eindhoven gaat de gebouwen, samen 8.500 vierkante meter groot, ombouwen tot woningen.

Het complex bestaat uit een tweetal monumentale villa's aan het begin van de de Velperweg en een kantoorgebouw uit begin jaren tachtig aan de Rosendaalsestraat. Er zijn ongeveer 120 parkeerplaatsen bij.

Nieuw leven
Magis heeft als doel 'nieuw leven te blazen in oude panden'. Elders in Nederland transformeerde het Brabantse vastgoedbedrijf al kantoren, scholen, kerken en winkels naar een nieuwe bestemming.

Wonen in 'Univé'

25-04-2015, Eindhovens Dagblad


EINDHOVEN - Het voormalig kantoor van zorgverzekeraar Univé aan de Boschdijk in Eindhoven wordt omgebouwd tot appartementencomplex.

Magis Redevelopers uit Eindhoven wil er 106 zelfstandige woonstudio's inrichten. De flats worden gemeubileerd aangeboden aan met name expats.

De zogeheten omgevingsvergunning is in februari bij de gemeente aangevraagd. De verwachting is dat er voor de zomervakantie de toestemming komt.

Het pand is nu nog eigendom van vastgoedbedrijf Porto Kali uit Amsterdam. De investeerder verkeert al weer ruim drie jaar in surseance van betaling. Eindhovenaar Magis geeft aan dat hij een stuk minder betaalt dan de 6.2 miljoen euro die Porto Kali in 2007 zelf overmaakte aan toenmalig eigenaar Avast. Het precieze bedrag, noemt Magis niet.

Door een recente koerswijziging van de gemeente is het mogelijk kantoorgebouwen op grote schaal om te bouwen voor expats. Zo transformeert Foolen & Reijs Philips Lighting aan de Mathildelaan tot pakweg 500 appartementen. Er is nog een reeks andere projecten, die zich richten op kenniswerkers in de stad en de directe omgeving.

Nieuw leven voor oude pandjes

22-09-2013, Eindhovens Dagblad

'Nieuw leven voor oude pandjes'

Verloederde panden aan Kloosterdreef bieden nu onderdak aan starters.

De oude cafepanden aan de Kloosterdreef in Eindhoven zijn omgebouwd tot 22 woonstudio's verdeeld over de vier pandjes. Alle woningen zijn verhuurd, twintig studio's zijn al bewoond. De overige 2 volgen snel.

Vroeger stonden er twee kroegen, een restaurant en een woonhuis. De panden stonden jarenlang leeg en na een brand in 2004 trad verloedering toe. Later is alles dichtgetimmerd. Daan Magis van Community Redevelopers, een organisatie die de pandjes heeft gekocht en her-ontwikkeld, heeft dit project samen met drie anderen opgezet. Onder hen archtiecte Judith Magis, zijn zus. De studio's waren vorige maand te bezichtigen voor publiek. Na de eerste open dag zijn alle woningen meteen verhuurd en de meesten zijn er begin augustus al ingetrokken, voornamelijk starters en studenten. Studentenhuisvester friendly Housing heeft de studio's verhuurd.

De panden zijn volledig vernieuwd met hier en daar een 'nostalgisch tintje'. Bij de restauratie van de voorkant is gebruik gemaaktvan nieuwe materialen, maar zo nu en dan geven oude materialen sfeer aan het geheel. "Door oud en nieuw met elkaar te combineren heb je het gevoel dat je in een nostalgisch pandje zit", aldus Magis. Boven de deuren zijn verschillende soorten glas-in-lood ramen geplaatst. "Maar wel met een overgang naar elkaar toe". Ook zijn er oude dakpannen gebruikt. Onlangs is de Woenselse Markt opgeknapt. Magis heeft oude stenen die daar vandaan kwamen, opgekocht en voor de achterplaats gebruikt. Hij noemt het een 'knipoog naar nostalgie'. Verder is de achterkant van het gebouw vcompleet vernieuwd. De afmetingen van de studio's lopen uiteen van 23 tot 40 vierkante meter. De maandelijkse huurprijs varieert van 300 tot 500 euro.

Volgens ontwikkelaar Magis reageren voorbijgangers positief op de verbouwde pandjes. De meeste studio's zijn eenpersoons, maar er zijn er ook die met zijn tweeen intrekken. Zo ook Friso en Mare Hilstra, beiden afkomstig uit Amsterdam. Vorige week zijn ze verhuisd. De twee zijn druk bezig met de inrichting van hun studio, die precies op de plek van de voormalige bistro Le Monastere staat. Niet zo lang geleden was het nog een slaapplaats voor zwervers, maar dat schrikt Wiersma en Hilstra niet af. Wiersma gaat studeren aan de Design Acadamy (DAE) en hij vindt de studio's een centrale ligging hebben. Er komen ook leuke reacties van mensen die voorbij lopen of die op de markt werken. Ik merk dat er hier meer openheid is dan in Amsterdam. Ze komen echt naar je toe om te vertellen hoe leuk ze het vinden dat we hier wonen. Ook Hilstra, die in Eindhoven gaat werken, kreeg louter positieve reacties. 'Wat een leuk huisje, hoor ik dan'.